Aquarium WorldDiverse artikler

Bi-hobbier
Frimerkesamling
Fiskefigurer

Bokomtaler

Historie

Reisehjørnet
Offentlige akvarier

Anbefalte linker

Wallpaper

Forfattere

Søkemotor

 
 
 
Dragefisk for PC'ens skrivebord
Pterois volitans er den mest kjente av drage- eller skorpionfiskene og definitivt en av de flotteste. Denne tropiske saltvannsfisken finnes på korallrev i Stillehavet, fra Malaysia og Australia til Marquesas- og Pitcairn-øyene. Dragefisken er giftig; piggstrålene i ryggfinnen er utstyrt med giftkjertler som sprøyter en proteingift inn i offeret. For mennesker flest er giften ikke dødelig, men smertene kan være ekstreme og langvarige. De psykiske bivirkningene av et stikk er ofte mer alvorlig enn de rent fysiologiske. Akvariehold krever forsiktighet (!) og stort akvarium. Pterois volitans spiser mye og blir hurtig 30 cm lang.
Klikk på bildet for den størrelsen du ønsker å laste ned.
Klikk på den bildestørrelsen du ønsker, av alternativene ovenfor.
Når bildet har åpnet seg i din nettleser, høyreklikker du på det med musen og velger enten direkte å legge bildet som bakgrunn ('set as wallpaper') eller du kan først lagre det til disk og oppdatere egenskaper/properties for skrivebordet etterpå.

OBS! Bildene står fritt til din personlige bruk, under forutsetning av at de ikke endres eller beskjæres. Bildene må imidlertid ikke benyttes kommersiellt eller legges ut på Internett!

© 2000, Aquarium World